Het geheim van echte liefde

Door het volgen van de basisworkshop kom je erachter dat het geheim van echte liefde op een plek verstopt zit die gemakkelijker te bereiken is dan je denkt. Je kunt er alleen niet goed bij omdat je simpelweg nooit geleerd hebt wat onvoorwaardelijke (zelf)liefde is.

Door ervaringen uit het verleden raak je er steeds meer van overtuigd dat werkelijke liefde niet voor jou is weggelegd. De impact van deze negatieve ervaringen heeft (onbewust) je liefdesleven beïnvloed, zodanig dat ergens je jezelf voor een spiegel hebt beloofd ‘Dit overkomt mij nooit meer’… Vanaf dat moment heb je jezelf nooit meer voor de volle 100% gegeven. En terecht, die pijn wil je immers niet meer voelen!

Nu…. zo vele jaren en extra pijnlijke ervaringen verder zal het er naar alle waarschijnlijkheid niet veel beter op zijn geworden.
Is het niet eens tijd om te onderzoeken wat er nu werkelijk gebeurt als twee mensen verliefd worden en deze liefde vervolgens stopt te bestaan? Wat gebeurt er dan daadwerkelijk?

Het is mijn missie om de indoctrinatie rondom het sprookjesbeeld van liefde te doorbreken, zodat je opnieuw de uitdaging durft aan te gaan om je open te stellen. En dat leer je in de workshop 'Jouw liefde, jouw leven'.

Om dit doel te bereiken heb ik een volle zaal nodig, een zaal waar jij bij bent. Want het is echt tijd om al dat gedoe rondom liefde te doorbreken. Dat is de taak van vrouwen, en de kracht van veel vrouwen samen, werkt enorm empowerend!

Zou dat niet geweldig zijn? Een middag met een groep krachtige vrouwen en gezamenlijk al dat gedoe rondom liefde helder te krijgen. Wil jij naar huis met de antwoorden op je liefdesvragen?

Dan zeg ik ‘komen’!

Wat houdt de basisworkshop in?

De workshopmiddag gaat over kwetsbaarheid, indirect die van jou, direct die van mij! Ik ga mijzelf kwetsbaar opstellen en neem je mee in mijn verhaal over afwijzing en liefde. Wat mij getriggerd heeft om telkens in de zelfde valkuil te stappen, en vooral welke eye-openers het verschil hierin hebben gemaakt. Tijdens de workshop is er ruimte voor interactie en kun je jouw vragen stellen.

We aan de slag met:
• Het mysterie rondom liefde
• Wat gebeurt er nou werkelijk als we verliefd worden
• De antwoorden vinden waarom je liefdesleven niet tot bloei komt
• Hoe je aan de liefde en erkenning van de ander voorbij kunt gaan

Wat krijg je

Een bekrachtigende zaterdagmiddag

De middag is gevuld met eyeopeners, onthullingen, inzichten, doorbraken en empowerende momenten. Je ontdekt wat voor jou het beste werkt én hoe je het voor elkaar krijgt om jouw liefdesleven nieuw leven in te blazen.

Een groep met krachtige vrouwen

Je ontmoet tijdens de workshop vrouwen die gecommitteerd zijn om vanuit inspiratie en kracht, hun liefdesleven te transformeren. Vrouwen die net als jij de verantwoordelijkheid durven te nemen het binnen zichzelf te zoeken.
 

Een thuisopdracht

Deze opdracht ontvang je een dag na de workshop in je mailbox. Een opdracht die je aanzet om na deze middag de deur open te gooien, om je vleugels uit te slaan.

De onthulling

Ik ga je absoluut teleurstellen, maar ik ben er van overtuigd dat juist deze teleurstelling je een grote doorbraak gaat opleveren. Een doorbraak om voorbij te komen aan het sprookjesbeeld over liefde. Dat juist dát sprookjesbeeld ons telkens de ‘liefdesdas’ om doet!

Wat ga je leren en hoe?

In de workshop leer je jouw geïndoctrineerde visie over liefde bij te stellen.

Daarbij leer je:
• hoe je voorbij kunt komen aan het verlangen van goedkeuring van anderen
• hoe je de afhankelijkheid van liefde en erkenning van je liefdespartners niet persé nodig hebt
• hoe je meer zelfliefde creëert
• dat kwetsbaarheid de basis is van een succesvolle liefdesleven

De workshop is echt niets voor jou…

Deze middag is echt niets voor jou als je alle schuld van je verdriet bij de ander legt, je absoluut staat te stralen in je eentje en niet van plan bent daar ook maar iets aan te willen veranderen. Dat is helemaal prima!

Voel je dit echter niet, en ben je wel uit op verandering ? Dan zie ik graag je aanmelding tegemoet.

VEEL GESTELDE VRAGEN

1Is de workshop wat voor mij?
Deze workshop is wat voor jou als:

• je jouw liefdesleven een ommezwaai wilt geven
• je voorbij wilt gaan aan je innerlijke liefdessaboteur
• je het alleen zijn eigenlijk wel beu bent
• je jouw relatiegeluk niet aan het toeval wil overlaten
• je veel zelfinzicht in jouw (liefdes)valkuilen hebt, maar niet weet hoe je deze daadwerkelijk kunt veranderen
• je er gewoon zin in hebt om je liefdesleven een ommezwaai te geven
• je geen coach hebt die je naar relatiegeluk helpt te komen

Deze workshop is niet voor jou als je het eigenlijk wel best vindt zoals het is, dat is overigens ook helemaal prima!
2Wanneer start de workshop en hoe laat?
Zaterdag 9 december 2017 =

• Inloop: 12:30
• Aanvang: 13:00
• Tot: 17:00
3Waar vindt de workshop plaats?
De workshop vind plaats in Arnhem, op Het Nieuwe land 8
4Hoeveel deelnemers telt de groep?
De groep telt maximaal 50 deelnemers.
5Wat ga ik precies doen tijdens de workshop?
Deze middag gaat over het algemene gedoe rondom ‘de liefde’. Leuk om even aan te geven dat je compleet anoniem kunt blijven deze middag. De nadruk ligt namelijk op het ‘algemene gedoe’ rondom de liefde.

Dus:

•je kunt met een gerust hart deelnemen
•het vuur wordt niet aan je schenen gelegd
•het gaat over het algemene liefdesgoed
•het wordt het een relaxte middag over liefde en onze algemene valkuilen

En het is nog leuk ook. Reken daar maar op!
6Wat wordt er van mijn verwacht als ik deelneem?
Het enige wat er van je wordt verwacht, is dat je de bereidheid hebt om jezelf als oorzaak te zien van je relatiegeluk. Daarnaast ben je compleet vrij om te bepalen wat je wel en niet wilt delen in de groep.
7Ik wil liever individueel, kan dat ook?
De basisworkshop is alleen in groepsverband te volgen. De kracht van een groep heeft juist veel te bieden. Het is wel mogelijk om na de workshop een individuele (telefonische) sessie met mij in te plannen. Wil je daar meer over weten, trek me dan tijdens de pauze van de workshop even aan mijn jasje.
8Doen er ook mannen aan de workshop mee?
Nee, deze middag is alleen voor vrouwen
9Is de workshop fiscaal aftrekbaar binnen mijn bedrijf?
Ja. De kosten van de workshop kun je verrekenen in de btw. Alles is liefde, jij bent je relaties, dus ook je bedrijf, en wie ben je aan het zijn? Veel zelfstandig ondernemende deelnemers communiceren veel meer vanuit kracht en liefde en ervaren daardoor een groei in hun omzet.

Je moet wel in het bezit zijn van een btw nummer. De factuur kun je opvoeren als educatieve doeleinden. Ik vermeld dan dat het om een communicatietraining gaat.