Verlang jij naar relatiegeluk of heb je dat verlangen al waargemaakt?

De kans is groot dat het alleen bij het verlangen blijft, dat je door ervaringen uit je verleden het vertrouwen en geloof bent kwijtgeraakt. Je vraagt je steeds vaker af of de ware Jacob voor jou wel bestaat. En als je dan toch weer eens - in je kostbare vrije tijd - een man ontmoet weet je weer precies waarom je de boot afhoudt.

Daarnaast heb je je leven lekker op de rit, dit zet je toch ook niet graag wederom op het spel! De angst voor weer een afwijzing drukt op je hart. Ondanks die angst blijft het verlangen naar relatiegeluk. Ook jij wil zo graag die liefdesverbinding waardoor je er niet meer alleen voor staat, dat er iemand is waarmee je kunt delen.

Alleen weet je niet wat er voor nodig is. Je hebt al zoveel geprobeerd en aan jezelf gewerkt. De behaalde inzichten hebben de hardnekkige patronen die je als klein meisje hebt ontwikkeld, om de angst voor afwijzing te vermijden, niet getransformeerd. Je voelt onrust over de tegenstrijdige gedachten en gevoelens binnen jezelf. Herkenbaar? Je bent niet de enige.
Ik heb de afgelopen jaren honderden voorbeelden gezien van geweldige krachtige vrouwen, die het niet aandurfden hun hart weer open te stellen. Wat ik ontdekte was dit: door de afwijzingen uit het verleden, krijgen ze steeds meer bevestigd dat ze er kennelijk niet toe doen. Dat, ondanks hun verlangen, dit ‘negatieve zelfgeloof‘ er voor zorgt dat ze onbewust op een niet gelijkwaardige relatie aansturen.

Dit leidt tot onrust en veroorzaakt:
• stress
• oververmoeidheid en burn-out
• stemmingswisselingen
• fysieke klachten zoals hoofdpijnen, rug- en nekpijnen menstruatieklachten of overgangsklachten
• financiële druk
• depressieve gedachten

Kortom: niet écht prettig. Om hierin daadwerkelijke verandering te creëren, wil ik je uitnodigen om mee te doen aan het programma ‘Leven vanuit liefde’.

Wat houdt het 5 maanden programma ‘Leven Vanuit Liefde’ in?

 

Word deelnemer van het exclusieve programma en krijg:

1. Vijf onvergetelijke zaterdagmiddagen

Waarin we met liefdevolle vriendelijkheid op onderzoek gaan hoe we voorbij kunnen komen aan onze angst voor afwijzing.
Een middag vol met; eyeopeners, inzichten, ervaringen, inspiratie, ontroering, doorbraken, kwetsbaarheid, en vooral humor. Aan het einde van elke middag verlaat je de ruimte met een geïnspireerd warm gevoel.

2. Exclusieve aandacht

De groep is niet groter dan 12 deelnemers.
Zo is er alle aandacht voor jouw persoonlijke situatie, en kan ik je garanderen je dat ik je niet laat ontsnappen uit de groep.

3. Een groep met krachtige vrouwen

Je ontmoet tijdens de workshop vrouwen die, net als jij, gecommitteerd zijn om vanuit inspiratie en kracht hun liefdesleven te willen transformeren. De kracht die er in de groep ontstaat, zorgt er voor dat je er niet alleen voor staat en je nergens voor hoeft te schamen.

4. Gedegen training toegespitst op jou

Met een helder stappenplan ga je systematisch werken om (zelf)afwijzing te transformeren naar (zelf)liefde. Het gaat er niet om wat je leert, maar hoe je dat geleerde kunt omzetten in ervaringen. Het zijn de ervaringen die namelijk de verandering opleveren.

5. Een buddy

In de weken tussen de trainingen onderhoudt je contact met een vrouw waar je een klik mee hebt. Je leert dat ‘hulp vragen’ je meer liefde oplevert dan ‘hulp geven’. Dit geeft je de ervaringen die nodig zijn om te ontdekken dat kwetsbaarheid juist kracht is, en de poort opent naar liefdevolle verbindingen.

6. Een werkmap

Een werkmap met opdrachten en een oefening die je bespreekt met je buddy. Je kunt ze meteen in je dagelijks leven toepassen. De opdrachten vragen een weinig van je tijd, en passen dus prima in een druk leven.

Extra's

Persoonlijke begeleiding

Je mag gebruik maken van 5 individuele coachsessie. Twee weken na de workshop bespreken we samen de thuisopdrachten, en de persoonlijke dingen waar je tegenaan loopt. We meten ook wat de overwinning is op je verleden.

Tiendaagse strippenkaart van Netsamen

Als deelnemer van de workshop krijg je een voucher om bij deze integere datingsite in contact te komen met mannen. Dit niet zozeer voor het vinden van die ene partner, maar om te oefenen jezelf te laten zien voor wie je echt bent.

Nog even samengevat wat je krijgt


• Vijf modules ( € 1285,-)
• Een werkmap ( € 147,-)
• Persoonlijke begeleiding middels 5 individuele call sessies ( € 785,-)
• Besloten Facebookgroep
• Meditatie oefeningen en audio ( € 375,- )
• Je partner aantrekken met 'The law of attraction' ( € 475,- )

De totale waarde van de inhoud van het programma is € 3067,-. De investering voor jou is echter veel lager . . .

Ik wil zoveel mogelijk krachtige single vrouwen voorbij laten komen aan hun angst voor afwijzing zodat ze hun relatieleven kunnen transformeren.

De investering is daarom niet € 3167,-

maar slechts >>> € 1374,- <<<

Het programma is echt niets voor jou…

Als je je leven helemaal geweldig vindt en er niets aan wilt veranderen. Als je jezelf geweldig vindt, aantrekkelijk genoeg bent en een heerlijke vent hebt die zowel zichzelf kan amuseren als jou, je in je waarde laat en er echt voor je is. Als je het samen zijn ziet als een groot cadeau van gelijkwaardigheid en je echt van plan bent om samen oud met hem te worden. Als je elke avond staat te jubelen er gelukkig iemand is om je te verwelkomen. Als je helemaal in je nopjes bent dat je er niet meer alleen voor staat en een klankbord hebt. Geloof me: dan is de workshop echt overbodig voor jou.

Voel je dit echter niet, maar wil je het wel? Dan ga ik graag met je in gesprek.
Dan onderzoeken we samen of de workshop een goede stap voor je is. Het gaat erom dat je met de juiste intentie de workshop volgt.

VEEL GESTELDE VRAGEN

1Is het programma wat voor mij?
Dit programma is voor jou als:

• je jouw liefdesleven een ommezwaai wilt geven
• je het alleen zijn eigenlijk wel beu bent
• je accepteert dat je niet alles weet en dat het een teken van kracht is als je de hulp van anderen durft in te roepen
• je veel zelfinzicht in jouw (liefdes)valkuilen hebt, maar niet weet hoe je deze daadwerkelijk kunt veranderen
• je geen coach hebt die je naar relatiegeluk helpt te komen
• je weet dat liefde de essentie is van alles in je leven

Deze workshop is niets voor jou als je het eigenlijk wel best vindt zoals het is, dat is overigens ook helemaal prima!
2Wanneer vinden de life bijeenkomsten plaats, en hoe laat?
Alle life bijeenkomsten zijn op een zaterdagmiddag:
De data krijg je via de welkom-mail toegestuurd Je moet minimaal 3 van de 5 life bijeenkomsten bijwonen

Tijden:

•Inloop: 12:30 uur
•Aanvang: 13:00 uur
•Tot: 17:00 uur
3Waar vinden de bijeenkomsten plaats?
De bijeenkomsten vinden plaats op een prachtige locatie in het bos in Bennekom.
4Hoeveel deelnemers telt de groep?
De groep telt maximaal 12 deelnemers.
5Wat als ik een zaterdag niet kan?
Er is dan de optie om de module in een ander groep bij te wonen.
6Wat ga ik precies doen tijdens het programma?
Klik hier voor meer informatie.
7Wat wordt er van mij verwacht als ik deelneem?
Ik verwacht dat je het commitment hebt om jezelf als oorzaak te zien van je relatiegeluk. Dat je de verantwoordelijkheid neemt om deel te nemen in een groep. Dat je de vijf bijeenkomsten aanwezig bent, of deze inhaalt bij een andere groep.
8Ik wil liever individueel, kan dat ook?
Dit is mogelijk. Uit ervaring zien deze trajecten er iets anders uit dan op deze pagina vermeld omdat het proces zijn eigen tempo en vorm kan bepalen. Ik maak graag een afspraak met je om samen te onderzoeken wat mogelijk is, en wat de extra kosten zijn.
9Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?
Ja, de garantie geldt voor single vrouwen die serieus aan zichzelf willen werken, bereid zijn zichzelf als oorzaak te zien van hun dilemma in de liefde, vrouwen die openstaan voor verandering en gecommitteerd zijn om de structuur van het programma te volgen.

Wat je gegarandeerd* krijgt is meer zelfliefde, het inzicht wat jouw liefdesleven binnen jezelf saboteert, en een praktisch overzicht om zelf verandering in je liefdesleven te creëren. Heb je dit op geen enkele wijze gevonden, dan heb je recht op een gratis telefonisch gesprek met mij en krijg jij je geld van de betreffende module terug.

Deze garantie* geldt alleen als het telefoongesprek heeft plaatsgevonden.
10Is het programma fiscaal aftrekbaar binnen mijn bedrijf?
Ja. De kosten van het programma kun je verrekenen in de btw. Alles is liefde, jij bent je relaties, dus ook je bedrijf, en wie ben je aan het zijn? Veel zelfstandig ondernemende deelnemers communiceren veel meer vanuit kracht en liefde en ervaren daardoor een groei in hun omzet.

Je moet wel in het bezit zijn van een btw nummer. De factuur kun je opvoeren als educatieve doeleinden. Ik vermeld dan dat het om een communicatietraining gaat.
11Doen er ook mannen aan het programma mee?
Er doen geen mannen mee aan het programma, maar wel individueel. Dit om het simpele feit dat mannen minder happig zijn op groepsdeelname.
12hoe kan ik betalen?
De betaling verloopt via een factuur. Na aanmelding ontvang je van mij een inschrijfformulier. Deze vul je in en mail je naar mij terug. Hierna ontvang je van mij de factuur. Na het voldoen van de factuur is je plek gegarandeerd en ben je officieel deelneemster van het programma.
13Kan ik in termijnen betalen?
Het is mogelijk om in termijnen te betalen, maar wel voor aanvang van de betreffende module.

Ben je enthousiast! Ga dan met mij in gesprek!


 
Tijdens een gratis telefonische gesprek onderzoeken we of het programma aansluit aan jouw wensen en verlangens en of het een goed moment voor deelname is. Reken op ongeveer 30 minuten van je tijd. Wellicht fijn om te weten, opdringerigheid werkt niet voor mij, je bent er klaar voor, of het past je niet, of de tijd is er nog niet, etc. ‘niets moet’ is mijn motto!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een mail met mogelijke opties voor het gesprek.


 

Ik wil je spreken omdat ik interesse heb in:
De basismodule "Vind jouw relatiegeluk"Het programma "Vind jouw relatiegeluk"Het telefonisch consultIn gesprek met Kim

Naam

E-mail

Telefoon