Coach – Trainer - Inspirator

Mensen hun liefdevolle zelf laten ervaren, dat is mijn passie! Kim over coaching: “Om als coach succesvol te zijn, zal je je basis uit studieboeken moeten halen. Toch ligt mijn grootste kracht en succes in mijn levenservaring en het mijzelf kwetsbaar durven opstellen. Dat is voor mij in elke workshop een uitdaging maar het maakt mijn coaching wel uniek

“Ik kan van mijn klanten niet verwachten dat ze hun ziel blootleggen, als ik niets van mijzelf laat zien. Succesvol coachen is voor mij niet iemand wijzen op zijn fouten. Ik maak ze namelijk zelf ook dagelijks! Als mijn klant inziet dat geluk niet afhankelijk is van perfect zijn, is dat een grote doorbraak.”

Kim over single coaching: “Ik ben ruim 7 jaar single geweest en heb zelf ervaren én gezien dat singles vaak dikke lagen van zelfbescherming hebben opgetrokken. Omdat we allemaal ooit wel eens gekwetst zijn, omdat we niet voldoende bewust waren van wat we écht wilden. En daar sta je dan, een aantal relaties verder en je lijkt niet meer bij je ‘vrije’ ik te kunnen komen. Je bent niet meer wie je ooit was en je geeft al helemaal niet meer het beste van jezelf. Het is het allemaal nét niet. Ook dit heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Ik heb, vanuit die ervaringen en de daarop volgende persoonlijkheidstrainingen ontdekt dat mijn single-zijn juist dé plek was waar ik mijzelf terugvond. Vanaf dat moment ben ik mijzelf steeds meer gaan ontwikkelen tot een gelukkig persoon die zichzelf accepteert zoals ze is. En vanuit die plek besloot ik mijn coaching te gaan richten op singles.”

Kim over de ruimte dat er niets mis is: “Mijn geluk heb ik letterlijk gevonden door écht te begrijpen dat ik steeds maar weer in de ruimte van integriteit, geen oordeel van goed of fout, kan gaan staan. Jezelf zijn en accepteren zit in het accepteren van dat wij mensen uit goed en fout bestaan. Wij zijn licht en schaduw, goed en fout, liefde en angst.”
“Ik heb vanuit de vele persoonlijkheidstrainingen die ik heb gevolgd de spelregels van het leven goed begrepen. Ik vind ze tot op de dag van vandaag niet altijd even leuk, maar leef ze wel. Betrokkenheid, kwetsbaarheid en inspireren zijn mijn sterke eigenschappen. Door mijn eigen kwetsbaarheid te tonen in combinatie met mijn liefdevolle maar scherp confronterend vermogen, breng ik mensen in contact met hun eigen liefdevolle-zelf.”

Kim over de workshops: “In de basisworkshop laat ik groepsgewijs zien in welke valkuilen we elke keer trappen…..als we niet opletten. Voor velen een regelrechte eyeopener.”
“De tweede workshop gaat over je liefdessaboteur, waar ook ik, iets te vaak contact mee heb. Maar ik kan hem omzeilen en dat leren de deelnemers tijdens deze middag. Maar wel met humor want aan jezelf werken moet natuurlijk wel leuk blijven.” Het 5 maanden programma gaat over het creëren van zelfliefde. Liefdevolle groet, Kim Hartgers