Coach – Trainer - Inspirator

Ik heb een missie die aansluit op een verlangen van misschien wel ieder menselijk wezen. Gelijkwaardige partnerliefde!

Kim over single coaching: “Ik ben ruim 7 jaar single geweest en heb zelf ervaren én gezien dat singles vaak dikke lagen van zelfbescherming hebben opgetrokken. Omdat we allemaal ooit enorm gekwetst zijn.

Ik kwam er in mijn zoektocht naar liefde achter dat ik van mijn ouders niet heb geleerd wat gelijkwaardige en onvoorwaardelijke liefde is. Hierdoor zat ik niet op de juiste ‘liefdesfrequentie’ voor het aantrekken van gelijkwaardige liefde.

En daar zit nu juist de liefdesadder!

Ik heb vele jaren al mijn tijd, geld en energie geïnvesteerd in zelfstudie, opleidingen en vele persoonlijkheidstrainingen om mijn blokkerende patronen in de liefde te begrijpen en veranderen. Ik heb mij daarin laten coachen door de beste coaches die ons land rijk is. Ik ben dankbaar voor al de leraren die mij verantwoordelijk hebben gemaakt voor mijn (relatie)geluk.

Ik heb hierdoor de stappen kunnen zetten om de signalen die ik uitzond te traceren en af te stemmen op de juist liefdesfrequentie.”

Kim gelooft dat: We 80% zelf moeten doen, maar de overige 20% wordt pas echt aangeraakt in de liefdesverbinding. Pas dan kan je je écht compleet voelen en compleet zijn.

Single-zijn juist dé plek waar we de signalen die we uitzenden kunnen herkennen en upgraden naar een frequentie die werkt voor het aantrekken van gelijkwaardige partners. En ze bestaan!

Dat het waarmaken van (zelf)liefde ons verlangen naar relatiegeluk vervuld.

Missie van Kim: Ik heb een missie om krachtige, single vrouwen te empoweren en te leren hun hart open te stellen voor gelijkwaardige partnerliefde.

Dit is geen gemakkelijke missie omdat ik zelf maar al te goed weet dat we onszelf in dit proces het meest saboteren. De eenzaamheid voelt vaak meer vertrouwd dan de onbekende verbinding.

Toch ligt hier mijn commitment!

Kim over de modules Om daadwerkelijke verandering te veroorzaken is er meer nodig dan één workshop/module.

Een programma van 5 modules waar ze ‘van a tot z’ hun leven onder de liefdesloep nemen.

Wat ze blokkeert gaan ze aankijken.

En opruimen!

Ze gaan, los van het verleden, hun gelijkwaardige relatietoekomst creëren.

De signalen die ze uitzenden traceren, in kaart te brengen en daarmee afstemmen op de juist liefdesfrequentie.

Op de frequentie waar écht leuke mannen zijn. En ze bestaan!

“Betrokkenheid, kwetsbaarheid en inspireren zijn mijn sterke eigenschappen. Door mijn eigen kwetsbaarheid te tonen in combinatie met mijn liefdevolle maar scherp confronterend vermogen, breng ik mensen op de juiste frequentie.”

Liefdevolle groet,
Kim Hartgers