Word je liefdessaboteur de baas!

Je bent het eigenlijk zat om alle ballen in je eentje in de lucht te houden, en inmiddels steeds meer overtuigd dat die krachtige man die naast jou kan staan, niet komt opdagen. Of liever…. jij komt hem niet tegen.

Daarnaast twijfel je regelmatig aan jezelf. Je hebt immers al veel aan zelfontwikkeling gedaan en weet door alle inzichten drommels goed waar de schoen wringt, maar je hart openstellen, ho maar!

Iets is sterker dan jij! Dat iets in jou, wat de lat zo hoog legt dat je niet bij dat lieve meisje binnen jezelf kunt komen. Dat meisje dat verlangt naar die liefdevolle verbinding, dat meisje dat nog wél gelooft dat hij bestaat, en ook daadwerkelijk komt!

Als je dit laatste voelt, dan ben jij een van de gelukkigen, want echte liefde bestaat wél degelijk. Zou het niet geweldig zijn als je voorbij kunt komen aan de overtuiging dat je alles wel alleen kunt en moet doen.

Ben jij een single vrouw die:
• blokkeert in de liefde door negatieve ervaringen uit je verleden
• last heeft van die saboteur waarvoor het nooit goed genoeg is wat je doet
• die de lat in jezelf erg hoog legt
• bang is voor nog meer afwijzing
• last heeft van dat cynische stemmetje dat het eigenlijk wel goed vindt zo
• het beu is om alles altijd alleen te moeten doen

Je bent het moe om steeds weer in die valkuil te stappen dat jij té hard moet werken voor liefde en respect, om het vervolgens toch niet écht terug te krijgen.

Dit leidt tot onrust en veroorzaakt:
• stress
• oververmoeidheid en burn-out
• stemmingswisselingen
• fysieke klachten zoals hoofdpijnen, rug- en nekpijnen menstruatieklachten of overgangsklachten
• financiële druk
• depressieve gedachten


Kortom: niet écht prettig. Wil je die innerlijke onrust weg te krijgen dan nodig ik je uit om mee te doen aan de workshop ‘Word je liefdessaboteur de baas’.

Heb jij het gevoel dat je in actie wilt komen om je liefdesleven te transformeren?
Dan zit je hier goed!

Wat houdt de workshop in?

De workshop is een mix van persoonlijke bewustwording, gecombineerd met praktische dualiteit-training. Zodat je naast je cynische liefdessaboteur, vanuit je zuivere hart de deur naar relatiegeluk kunt openen. Aan de hand van de dualiteit-methodiek ga je jezelf loskoppelen van je beknellende angstgedachten, en komt er ruimte voor jou!

Wat krijg je

1. Een onvergetelijke zaterdagmiddag

Een ‘live’ zaterdagmiddag waarin je kennis maakt met dat saboteurtje binnen in jezelf wat jouw zelfliefde en relatiegeluk in de weg staat. Tijdens de middag gaan we niet diep in op de verhalen uit je verleden, maar juist hoe we daar aan voor bij kunnen komen. En het is nog leuk ook!

2. Een voorbereidende thuisopdracht

Een vragenformulier met 6 vragen waardoor we ons beide goed voorbereiden. Ik leer je zo bovendien ook iets beter kennen.

De opdracht vraagt een halfuurtje van je.

3. Een groep met krachtige vrouwen

Je ontmoet tijdens de workshop vrouwen die gecommitteerd zijn om vanuit inspiratie en kracht hun liefdesleven te willen transformeren. Die net als jij de verantwoordelijkheid durven te nemen, het in zichzelf te zoeken. De kracht die er in de groep ontstaat, zorgt er voor dat je er niet alleen voor staat en je nergens voor hoeft te schamen.
 

4. Gedegen training toegespitst op jouw innerlijke saboteur.

Je kunt er van op aan dat mijn liefdevolle confronterende vermogens er voor zorgen dat je niet onopgemerkt deelneemt. Ik ben er juist om jouw saboteur onder de ‘liefdesloep’ te nemen.

5. Een werkmap

Een werkmap met het schema van de dualiteit. Een paar korte opdrachten zodat je de behaalde inzichten ook daadwerkelijk in je leven kunt toepassen. De opdrachten vragen een klein beetje van je tijd en passen dus prima in een druk leven.

6. Een Gratis telefonische sessie

Twee weken na de workshop bespreken we de thuisopdrachten, en de persoonlijke dingen waar je tegenaan loopt. We meten ook wat de overwinning is op je verleden. Mocht je al eerder behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding, dan is daar natuurlijk ruimte voor.

Wat ga je leren en hoe?

In de workshop leer je hoe je aan het roer van jouw hart kunt staan, en de angst voor afwijzing vanuit inspiratie kunt trotseren. Je krijgt een praktisch model van de dualiteit aangereikt waar we mee aan de slag gaan. Hierbij krijg je inzicht gevende oefeningen, waardoor je ontdekt wat voor jou het beste werkt én hoe je naast de knellende gedachten van je saboteur, vanuit inspiratie, kunt gaan staan voor de krachtige vrouw die je werkelijk bent.

Daarbij leer je:
• hoe jij jouw liefdessaboteur slimmer af kunt zijn
• hoe je vanuit een eenvoudig schema jezelf kunt begeleiden en coachen
• hoe je écht stappen kunt gaan zetten vanuit inspiratie
• hoe je oude-ongewenste-patronen kunt ombuigen naar nieuwe-wenselijke-patronen
• dat angst en liefde altijd samen gaan

Zaterdag 18 november 2017

Nu tijdelijk van € 257,- voor € 157,-

De workshop is echt niets voor jou…

Als je je leven helemaal geweldig vindt en er niets aan wilt veranderen. Als je jezelf aantrekkelijk genoeg vindt en een heerlijke vent hebt die zowel zichzelf al jou kan amuseren, die je in je waarde laat en er echt voor je is. Als je het samen zijn ziet als een groot cadeau van gelijkwaardigheid en je echt van plan bent om samen oud met hem te worden. Als je elke avond staat te jubelen dat er gelukkig iemand is om je te verwelkomen. Als je helemaal in je nopjes bent dat je er niet meer alleen voor staat en een klankbord hebt. Geloof me: dan is de workshop echt overbodig voor jou.

Voel je dit echter niet, maar wil je het wel? Dan ga ik graag met je in gesprek.
Dan onderzoeken we samen of de workshop een goede stap voor je is. Het gaat erom dat je met de juiste intentie de workshop volgt.

VEEL GESTELDE VRAGEN

1Is de workshop wat voor mij?
Deze workshop is wat voor jou als:

• je jouw liefdesleven een ommezwaai wilt geven
• je voorbij wilt gaan aan je innerlijke liefdessaboteur
• je het alleen zijn eigenlijk wel beu bent
• je jouw relatiegeluk niet aan het toeval wil overlaten
• je veel zelfinzicht in jouw (liefdes)valkuilen hebt, maar niet weet hoe je deze daadwerkelijk kunt veranderen
• je er gewoon zin in hebt om je liefdesleven een ommezwaai te geven
• je geen coach hebt die je naar relatiegeluk helpt te komen

Deze workshop is niet voor jou als je het eigenlijk wel best vindt zoals het is, dat is overigens ook helemaal prima!
2Wanneer start de workshop, en hoe laat?
Zaterdagmiddag 18 november 2017:

• Inloop: 12:30
• Aanvang: 13:00
• Tot: 17:00
3Waar vindt de workshop plaats?
De workshop vind plaats in Arnhem, op Het Nieuwe land 8
4Hoeveel deelnemers telt de groep?
De groep telt maximaal 25 deelnemers.
5Wat ga ik precies doen tijdens de workshop?
Tijdens de workshop volg je een praktische training, daarbij visualiseer ik veel op het bord. Je krijgt daarbij de gelegenheid om mee te schrijven. Aan de hand van mijn eigen praktijkervaringen laat ik je kennismaken met mijn liefdessaboteur.

We gaan daarnaast interactief aan de slag met jouw saboteur, dit doen we in groepjes van twee of met de hele groep. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken uit je werkmap.Je gaat dus al doende leren. Omdat de groep klein is, is er veel ruimte voor interacties, we creëer daarbij samen een omgeving die vooral leuk en leerzaam is.

Je gaat iets leren, en je gaat iets uitproberen en doen.

Misschien fijn om te weten: gedurende de workshop ben je compleet vrij in wat je wel en niet kwijt wilt. Je wordt ook niet voor de groep gevraagd om jezelf als een ui af te pellen.
6Hoe kan ik betalen?
Na ons telefonisch gesprek stuur ik je een factuur, deze moet voldaan zijn voor aanvang van de workshop. Jouw betaling is tevens je garantie voor je plek, dus zorg dat je betaling op tijd binnen is.
7Wat wordt er van mijn verwacht als ik deelneem?
Het enige wat er van je wordt verwacht is dat je de bereidheid hebt om jezelf als oorzaak te zien van je relatiegeluk. Daarnaast ben je compleet vrij om te bepalen wat je wel en niet wilt delen in de groep.
8Ik wil liever individueel, kan dat ook?
Zeker. Dat gebeurt regelmatig. De workshop duurt dan 2,5 uur, en is geheel gericht op jouw persoonlijke situatie. De workshop vindt plaats in mijn boshuis in Bennekom, op een door ons uitgekozen dagdeel tussen maandag en donderdag.

Extra kosten zijn € 75,-
9Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?
Ik vind het tijd om garantie* te geven. De garantie geldt voor single vrouwen die serieus aan zichzelf willen werken, bereid zijn zichzelf als oorzaak te zien van hun dilemma in de liefde, vrouwen die open staan voor verandering en gecommitteerd zijn om de structuur van de workshop te volgen.

Wat je gegarandeerd* krijgt is het inzicht wat jouw liefdesleven binnen jezelf saboteert, en een praktisch overzicht om zelf verandering in je liefdesleven te creëren. Heb je dit op geen enkele wijze gevonden, dan heb je recht op een gratis telefonisch gesprek met mij en krijg jij je geld terug.

Deze garantie* geld alleen als het telefoongesprek heeft plaatsgevonden.
10Is de workshop fiscaal aftrekbaar binnen mijn bedrijf?
Ja. De kosten van de workshop kun je verrekenen in de btw. Alles is liefde, jij bent je relaties, dus ook je bedrijf, en wie ben je aan het zijn? Veel zelfstandig ondernemende deelnemers communiceren veel meer vanuit kracht en liefde en ervaren daardoor een groei in hun omzet.
Je moet wel in het bezit zijn van een btw nummer. De factuur kun je opvoeren als educatieve doeleinden. Ik vermeld dan dat het om een communicatietraining gaat
11Doen er ook mannen aan de workshop mee?
Mannen volgende dezelfde workshop maar dan individueel. Dit om het simpele feit dat mannen minder happig zijn op groepsdeelname.

Aanmelden voor het gratis gesprek!


 
Tijdens een gratis telefonische gesprek onderzoeken we of de workshop aansluit aan jouw wensen en verlangens en of het een goed moment voor deelname is. Reken op ongeveer 30 minuten van je tijd. Wellicht fijn om te weten, opdringerigheid werkt niet voor mij, je bent er klaar voor, of het past je niet, of de tijd is er nog niet, etc. ‘niets moet’ is mijn motto!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een mail met mogelijke opties voor het gesprek.


 

Ik wil je spreken omdat ik interesse heb in:
De basismodule "Vind jouw relatiegeluk"Het programma "Vind jouw relatiegeluk"Het telefonisch consultIn gesprek met Kim

Naam

E-mail

Telefoon