Uitzenden en aantrekken, we doen het allemaal. Op een mysterieuze wijze kies je steeds voor een bepaalde partner om de lessen te leren die het Universum je (telkens) aanreikt. Net zolang totdat je je openstelt om ze te aanvaarden.

Leestijd 2 minuten

Gister sprak ik een klant, ze is net verhuisd naar haar droomhuis. Samen hebben we naar de sfeervolle foto’s gekeken. Weken met best wat stress i.v.m. de verhuizing in corona tijd, liggen nu achter haar.

Ik ben er helemaal niet mee bezig

Ze vertelde me dat ze de laatste weken geen tijd heeft gehad om aandacht te geven aan haar liefdesverlangens.

Bovendien voelde ze zich happy met de plek waar ze nu stond. “Ik ben er eigenlijk helemaal niet meer mee bezig. Ik heb er

a: geen tijd voor en b: merk ik dat ik er eigenlijk helemaal niet klaar voor ben.”

We praten samen verder. Ik gaf eerlijk toe dat ik me, bij het zien van haar foto’s, al afvroeg of er nog wel een man in haar sfeervolle optrekje past. “Oh, wat leuk dat je dat zegt dat bedacht ik mezelf gister ook.”

En dan toch vertelt ze me even later “Ik ben er niet bewust mee bezig, maar eigenlijk neem ik het altijd in mijn achterhoofd met me mee. Stiekem wil ik wel die gelijkwaardige liefdesverbinding in mijn leven.”

Ego wil je weghouden van liefde

Ego/angst grijpt alles aan om ons weg te houden van liefdesverbindingen die kloppen. Weg van de liefdesverbinding met jezelf. En vooral met een geliefde, waarbij twee mensen mogen leren waar werkelijke liefde over gaat.
“Gelukkig heb ik jou Kim, jij die mij eraan herinnert om liefde niet te zien als een werkwoord. Dat er geen ‘gedoe’ is als ik een gelijkwaardige partner aantrek. Ik ken het alleen niet en sluit me er daardoor steeds weer voor af. Daarbij trap er steeds in dat er dan maar één optie is… en dat is geen man meer.“

Je moet hem alleen maar durven en leren aantrekken

Het Universum is een grote JA voor jou als je je openstelt om dit gebied binnen jezelf te willen onderzoeken. Zo ontdek je dat je eigen negatieve overtuigingen en patronen bepalend zijn en je liefdesgeluk in de weg staan. Ga hierover in gesprek met het Universum en stel de juiste vragen. Ik geloof dat dit je uitzending zal veranderen en er voor jouw een mooie liefdesverbinding in de toekomst ligt. De Love Journal helpt je bij het uitwerken van jouw vragen.

Internetdaten is dan zelfs van ondergeschikt belang

Het Universum stuurt dan de juiste persoon als ‘vanzelf’ op je pad. Je hoeft niet eens te weten hoe. Daarbij hoef je het ook niet compleet te geloven, dat doe ik ook niet ;). Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen en er aandacht aan te geven en het te willen onderzoeken.
Onderzoek voor een poosje de onderstaande zin als zijnde ‘de waarheid’.
‘Het leven geeft je zoveel liefde als je jezelf waardig vindt.’

Hierdoor heb ik zelf de conclusie kunnen trekken dat er ‘mooi werk aan de winkel’ was. Dit veranderde mijn (liefdes)leven compleet.

De love journal kan je helpen om helder te krijgen wat je anders kunt doen om toch je achterliggende liefdesverlangens waar te maken in je leven.

Ik hoop dat dit je aanzet om zoveel als mogelijk in de ochtend in je journal te schrijven.

Liefs, Kim

Love journal

Download hier je gratis Love Journal. Vol met tips voor het aantrekken van liefdesgeluk.

Met het invullen geef je toestemming om via e-mail op de hoogte gehouden te worden. Je kunt je op elk moment weer afmelden. Voor meer informatie: lees mijn privacyverklaring.

Volg mijn Social media pagina's voor inspirerende quotes en tips.

Pin It on Pinterest

Share This