Is het je wel eens opgevallen dat als je iets loslaat er iets mooiers voor terug komt?

Een soort van beloning voor je dappere inzet. Mij in elk geval wel. Ik weet nog goed hoe naar en respectloos mijn ex uit onze relatie stapte. Wat een klap dat was voor mij en hoe dat knaagde aan mijn eigenwaarde. Ik voelde me gedumpt als een vuilniszak langs de kant van de weg.

Een jaar lang kwam ik maar niet los van de negatieve aanvallen van mijn ego-gedachten, dat ik niet goed genoeg was.

Het enige wat ik toen dacht nodig te hebben was een ‘sorry’ van zijn kant voor de respectloze manier hoe hij weg is gegaan.

Maar het excuus bleef uit en op een dag heb ik het losgelaten. Ik wilde af van de impact van deze breuk. Van de pijn die erbij hoorden. Ik ben opgestaan uit het donker en in het licht gaan staan. Precies een dag later kreeg ik de excuusmail, of ik hem kon vergeven wat hij had gedaan.

 

Een mooie kans

Ik heb hem bedankt dat hij het niet eerder had gedaan. Dit gaf mij de mooie kans om mijn eigenwaarde geheel zelf terug te vinden en deze beloning met open armen te ontvangen. Ik was bereidt om de impact die het had achtergelaten in ‘mijn zijn’ vaarwel te zeggen.

Daar waar je iets loslaat wat je enorm moeilijk vindt, komt altijd een mooie gift voor terug. Het Universum is een grote JA voor dappere mensen die hun lessen aan durven te gaan.

Herken je dit en wil je graag weer terugkomen in je eigen kracht? Ik begrijp goed hoe je je voelt. Ik ben er graag voor je als je mijn hulp wilt inschakelen. Geef je hier op voor een telefonisch gesprek met mij. We onderzoeken samen hoe jij weer zelfvertrouwen en kracht kunt terugvinden.

Ik hoor je graag.

Liefdesgroet, Kim

Pin It on Pinterest

Share This