In dit artikel lees je hoe je kunt ontsnappen aan keuzestress en daarmee het veld van de synchroniciteit kunt inzetten.

leestijd: 2,5 minuten

In ons digitale tijdperk is ‘keuzestress’ een veel voorkomend probleem, vooral als het gaat om online dating. We worden overladen met een overvloed aan opties, wat het maken van beslissingen bemoeilijkt en twijfel, afwijzing en onzekerheid veroorzaakt.

 

De Verlammende Overvloed aan Keuzes op Datingsites

Keuzestress

Datingsites zijn bedoeld om het vinden van een partner makkelijk te maken, maar ze kunnen ook een overdaad aan keuzes bieden die verlammend werken.

We worden steeds kritischer en zoeken naar die ‘perfecte’ match, waarbij zelfs kleine imperfecties genoeg kunnen zijn om iemand af te wijzen.

Het constante gevoel van een overvloed aan keuzes zorgt ook voor een mentaliteit van ‘het gras is altijd groener’, waarbij we voortdurend op zoek zijn naar iets wat nog beter is.

Deze keuzestress kan verlammend werken, waardoor we soms helemaal geen beslissing nemen. Dit kan het proces van het vinden van een partner behoorlijk verstoren.

Overstijgen van keuzestress voor spirituele groei

Kortom, hoewel online dating veel voordelen biedt, veroorzaakt het vaak stress en onzekerheid vanwege de overvloed aan keuzes. En dit geldt zeker ook voor spirituele mensen die een gelijkwaardige spirituele match zoeken.

Het is belangrijk om je als spiritueel ontwikkeld persoon bewust te zijn van het feit dat ook jij met dit aardse fenomeen te maken hebt, dat ook jij er niet aan ontkomt. Je mag jezelf de vraag stellen hoe je voorbij kunt komen aan je aardse ego-conditionering en internetdaten kunt gebruiken als het platform voor jouw pad naar spirituele groei, om je ego-mind te overstijgen en jezelf te beperken van blootstelling aan de overmatige keuzes.

Een Platform voor Spirituele Verbinding

Veel mensen kiezen voor de spirituele dating-site van Netsamen in de hoop een gelijkgestemde spirituele partner te vinden, die verder kijkt dan keuzestress en op zoek is naar een aanvulling in plaats van een invulling voor zijn of haar eigen aardse problemen.

Maar zelfs op Netsamen ontkomen we er niet aan dat sommige mensen spiritueel daten in de kern niet optimaal benutten.

De rol van een Spiritueel Dating Coach

Spiritueel Dating Coach Kim Hartgers heeft de afgelopen 15 jaar dagelijks met dit probleem te maken. Dit komt doordat internetdating onze diepste ego-conditionering oproept, zelfs bij klanten die op hoog niveau spiritueel ontwikkeld zijn. Ook zij worden overmand door hun ego-conditionering, wat Kim niet vreemd vindt.

“Mocht ik mijn relatiegebied willen transformeren, dan heb ik daar iemand anders bij nodig. Ik kan dat moeilijk alleen, omdat ik door mijn ego-conditionering simpelweg niet in staat ben om objectief naar mijn relatie valkuilen te kijken.”

Keuzestress versus het veld van de synchroniciteit

Mensen die dit begrijpen, kunnen een goede start maken om voorbij deze obstakels te komen. Hierdoor ervaren zij internetdating met meer plezier en minder stress. Daarbij verandert het je energieveld, waardoor je als het ware ‘het veld van de synchroniciteit’ binnenstapt. Daar waar niets zomaar toevallig is. Dit vergroot je aantrekkingskracht voor een gelijkwaardige spirituele match aanzienlijk.

Kom naar de workshop “Nieuw Vertrouwen in Liefde”

Wil jij je online dating reis transformeren naar een fijne tijd en het veld van de synchroniciteit instappen? Kom dan naar de workshop “Nieuw Vertrouwen in Liefde”.

Volg mijn Social media pagina's voor inspirerende quotes en tips.

Pin It on Pinterest

Share This