Jouw gratis Love Journal!

Journaling is een methode om meer geluk in je leven te vinden. Door dagelijks te schrijven, leer je jezelf beter kennen. Door gericht te schrijven over je liefdesleven, ontdek je wat voor jou echt belangrijk is en wat er écht toe doet.
Lees meer

Jouw gratis Love Journal!

Je kent waarschijnlijk wel het gezegde ‘van de nood een deugd maken’. Deze Love Journal is gemaakt om je te inspireren om het ‘nieuwe normaal’ van onze 1,5 meter-samenleving juist te gebruiken voor het vinden van meer zelfliefde en gelijkwaardig liefdesgeluk.

Schrijf jezelf naar gelijkwaardig relatiegeluk

Zelf heb ik niet vooraan in de rij gestaan bij het uitdelen van relatiegeluk. Maar dat heeft het wel noodzakelijk voor mij gemaakt om de antwoorden binnen mezelf te vinden, waarom het geluk mij niet toebedeeld werd.

Hiervoor heb ik meerdere love journals (zelfonderzoek-schriften) geschreven, die me veel inzicht en bewustwording hebben geschonken.

Het is belangrijk om het jezelf waard te vinden hier je aandacht aan te geven. Jij verdient liefdesgeluk en het is jouw verantwoordelijkheid om liefdevol op zoek te gaan naar de antwoorden op je vragen.

Juist nu

Ik geloof dat je juist nu veel kunt doen om je gelijkwaardige geliefde in de toekomst aan te trekken. Geef jezelf daarvoor de ruimte om de liefde te voelen bij jezelf.

Om deze tijd te gebruiken om op zelfonderzoek te gaan naar wat jouw liefdesgeluk in de weg staat. Zodat je geïnspireerd raakt om een nieuw avontuur aan te gaan. Als je verandering wilt dan is dit een eerste mooie stap.

Liefs, Kim

Meer weten over journalen, lees hier het artikel met 5 tips.

 

Wil jij de Love Journal ontvangen?
Stuur mij een mail: kim@kimhartgers.nl en ik zorg dat jij de Love Journal in je mailbox krijgt.

Alles is liefde

Kim Hartgers
kim@kimhartgers.nl
+31(0)6 46 09 71 59

Bezoekadres
Horalaan 165
6721KM Bennekom

NL27 ABNA 0590 7667 40
BTW NL001858212B32
KvK 09208079

©Kim Hartgers Liefdes Coaching | KvK 09208079 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Realisatie: Pica2Studio

Pin It on Pinterest