Jouw gratis Love Journal!

Je kent waarschijnlijk wel het gezegde ‘van de nood een deugd maken’. Deze love journal is gemaakt om je te inspireren om het ‘nieuwe normaal’ van onze 1,5 meter-samenleving juist te gebruiken voor het vinden van meer zelfliefde en gelijkwaardig liefdesgeluk.
Lees meer

Jouw gratis Love Journal!

Je kent waarschijnlijk wel het gezegde ‘van de nood een deugd maken’. Deze Love Journal is gemaakt om je te inspireren om het ‘nieuwe normaal’ van onze 1,5 meter-samenleving juist te gebruiken voor het vinden van meer zelfliefde en gelijkwaardig liefdesgeluk.

Geef juist nu aandacht aan je liefdesleven

Zelf heb ik niet vooraan in de rij gestaan bij het uitdelen van relatiegeluk. Maar dat heeft het wel noodzakelijk voor mij gemaakt om de antwoorden binnen mezelf te vinden, waarom het geluk mij niet toebedeeld werd.

Hiervoor heb ik meerdere love journals (zelfonderzoek-schriften) geschreven, die me veel inzicht en bewustwording hebben geschonken.

Het is belangrijk om het jezelf waard te vinden hier je aandacht aan te geven. Jij verdient liefdesgeluk en het is jouw verantwoordelijkheid om liefdevol op zoek te gaan naar de antwoorden op je vragen.

Juist nu

Ik geloof dat je juist nu veel kunt doen om je gelijkwaardige geliefde in de toekomst aan te trekken. Geef jezelf daarvoor de ruimte om de liefde te voelen bij jezelf.

Om deze tijd te gebruiken om op zelfonderzoek te gaan naar wat jouw liefdesgeluk in de weg staat. Zodat je geïnspireerd raakt om een nieuw avontuur aan te gaan. Als je verandering wilt dan is dit een eerste mooie stap.

Liefs, Kim

Meld je hier aan voor de Love Journal, je ontvangt daarbij ook regelmatig gratis liefdes-wegwijzers vol met tips en adviezen.

Met het invullen geef je toestemming om via e-mail op de hoogte gehouden te worden. Je kunt je op elk moment weer afmelden. Voor meer informatie: lees mijn privacyverklaring.
Alles is liefde
Kim Hartgers
kim@kimhartgers.nl
+31(0)6 46 09 71 59
Bezoekadres
Horalaan 165
1672 KM Bennekom

©Kim Hartgers Liefdes Coaching | KvK 09208079 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Realisatie: Pica2Studio

Pin It on Pinterest