Gratis advies gesprek voor Single Events leden.

Je bent ingeschreven bij Single Events en wilt graag - op een spontane wijze - leuke gelijkgestemde singles ontmoeten, en wellicht misschien toch ook die ene leuke gelijkwaardige partner waar jij graag je leven mee wilt delen, maar:

  • Verschijnt het voor jou ook zo dat mannen niet naast je kunnen staan omdat je té zelfstandig bent?
  • Verlies jij jezelf steeds weer binnen een relatie en vertrouw je jezelf daardoor niet meer zo goed?
  • Krijg je steeds de bevestiging dat, als het er op aan komt, jij er toch alleen voor staat?
  • Bekruipt jou het gevoel of de gedachte, ondanks dat je weet dat dit niet klopt, dat je er eigenlijk niet écht toe doet?
  • Blijf jij hangen in een relatie waarvan je min of meer al afscheid hebt genomen?

Ik geloof dat er voor iedereen een mooie relatie mogelijk is, dat wij allemaal signalen uitzenden waarmee we kunnen afstemmen en dus ook aantrekken. Als we in het verleden zijn gekwetst, ontwikkelt zich vaak afwijzing en dit voelt niet fijn. Hierdoor gaan we signalen uitzenden waarmee we niet afstemmen op de beoogde liefdesfrequentie. Wij ervaren in een volgende relatie dan ook dat we niet op dezelfde golflengte bewegen.

Dus tijd om de signalen die jij uitzendt te herkennen en deze te upgraden naar een frequentie die werkt voor het aantrekken van gelijkwaardige partners. En ze bestaan! Alleen ben jij er nog niet op afgestemd.

Op deze hogere frequentie kun jij leren intunen:

Daar zijn namelijk die leuke gelijkwaardige partners.
Daar vinden bijzondere ontmoetingen plaats.
Daar zijn toevalligheden opeens niet zo toevallig.
Daar klopt het en is er geen gedoe.
Daar word je gezien en gerespecteerd voor wie je bent.

De afgelopen 8 jaar heb ik de dankbare taak gehad om vele krachtige zelfstandige single vrouwen voorbij te brengen aan deze patronen. Heb ik vrouwen mogen empoweren om hun hart te openen voor leuke mannen die gelijkwaardig aan hen zijn. En op de ‘liefdesfrequentie’ mogen brengen waarmee zij ook écht leuke mannen aantrekken.

Wil jij begrijpen wat jouw relatiegeluk blokkeert?


Mooi, dan spreek ik je graag tijdens een gratis telefonisch gesprek. Tijdens het gesprek geef ik je gegarandeerd het inzicht wat jouw relatiegeluk saboteert. Verder vertel ik je graag wat mijn workshop 'Vind jouw relatiegeluk' voor jou zou kunnen betekenen. Als je relatiegeluk wilt ervaren, is het raadzaam om getuige te worden van jouw patronen en valkuilen.

Het gesprek kost je ongeveer 30 minuten van je tijd. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een mail met mogelijke opties voor het gesprek.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij.

Naam

E-mail

Telefoon