Over mij, Kim Hartgers

lees meer
Over Kim Hartgers

Over mij, Kim Hartgers

In mijn 56e levensjaar ben ik een gedreven Spirituele Dating Coach, ervaringsdeskundige en expert. Maar bovenal beschouw ik mezelf als een inspirator en empowerend persoon. Als coach stap ik graag buiten de gebaande paden en durf ik net zo kwetsbaar te zijn als mijn klanten.

Mijn focus ligt op het begeleiden van singles tijdens hun datingreis, waarbij ik ze help bij het vinden van meer zelfliefde en gelijkwaardige liefdes verbindingen.

Zelf heb ik niet vooraan in de rij gestaan bij het uitdelen van relatiegeluk. Ik wilde de antwoorden binnen mezelf vinden, waarom het geluk mij niet toebedeeld werd. Ik ben opgegroeid als KOPP-kind (Kind van Ouders met Psychische Problematiek). Hierdoor heb ik geleerd dat het leven niet over mij ging en dat ik hard moest werken voor liefde en respect.

Deze beperkende overtuigingen hebben me op het spirituele pad van persoonlijke groei en ontwikkeling gebracht. Non-duale coaching heeft daarin het verschil gemaakt. Daar ontdekte ik wat ‘Puur en Mooi’ is in mij en hoe mijn ‘ego-gedachten’ me daar telkens van probeerden weg te houden.

In tegenstelling tot traditionele therapie bood deze aanpak mij de mogelijkheid om het roer om te gooien. Bovendien waren al mijn leraren ervaringsdeskundig en in staat om hun kwetsbaarste ervaringen vanuit kracht met mij te delen. Het is dit wat mij geïnspireerd en geraakt heeft om mijn leven te verrijken met (zelf)liefde en gelijkwaardige liefdes verbindingen.

Ik kan onmogelijk succesvol zijn in mijn coaching als ik zelf niet zoveel heb gestruggeld met zelfafwijzing en de angst voor afwijzing. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat elk mens hiermee kampt, en het juist een teken van kracht is om dit niet te zien als een zwaktebod.

Dit is waarom ik singles met hart en ziel coach tijdens hun datingreis en zoektocht naar zelfliefde en een gelijkwaardige liefdesverbinding.

Missie en Visie Kim Hartgers

Waarom Dating Coaching?

Mijn doel is om mijn klanten op het hoogst mogelijke niveau te coachen. Dating en liefdesverbindingen vormen de meest kwetsbare aspecten van ons bestaan; ze raken onze diepste angst voor afwijzing aan, waar zelfafwijzing aan ten grondslag ligt. Zelfafwijzing en de angst voor afwijzing kunnen alleen worden getransformeerd in hun aanwezigheid en ervaring.

Bovendien vinden singles die hun datingreis beschouwen als de ultieme gelegenheid voor spirituele groei en ontwikkeling met meer gemak een gelijkgestemde partner.

Ik geloof dat juist hier de mooiste lessen naar zelfliefde te vinden zijn. Als je liefde verkiest boven voortdurende afwijzing en bereid bent om hiervan te leren, dan geloof ik dat liefdesgeluk zich voor jou ontvouwt.

Kortom, je datingreis is de snelweg naar zelfliefde en compassie. Eerst voor jezelf en pas dan voor een ander.

Statement

Veertien jaar geleden wrong ik me in allerlei bochten om voor iedereen toegankelijk te zijn, maar dat is nu verleden tijd. Ik heb geleerd dat ik klanten nodig heb waarmee ik geïnspireerd kan samenwerken. Op die manier ben ik in mijn element en kan ik mijn volledige inzet als coach tonen.

Mijn statement is duidelijk: als je verwacht dat je partner je leegtes opvult, als je niet bereid bent naar je eigen tekortkomingen te kijken, als je van mij verwacht dat ik je de perfecte partner bezorg, dan ben ik niet de juiste coach voor jou. Als je niet toegewijd bent om jezelf open te stellen, als je niet erkent dat je zelf de oorzaak bent van je liefdesproblemen, dan pas ik niet bij jou.

Ik werk alleen met singles die mij inhuren om hun eigen liefdes valkuilen te transformeren.

Geen online programma’s

Bij mij zul je geen online programma’s aantreffen. Ik hecht sterk aan het belang van persoonlijk contact. Het aangaan van nieuwe liefdesverbindingen raakt namelijk de meest kwetsbare aspecten van onszelf aan; ze brengen onze diepste angst voor afwijzing naar boven.

Ik geloof dat je dit niet in een online training kunt fiksen, maar zeker wel in een persoonlijke aanpak en benadering.

Over de Workshops

Ik ga mijn 16e jaar in met mijn workshops en trainingen en elke keer ben ik weer enthousiast om een nieuwe groep vrouwen te ontmoeten. Mijn workshops tellen geen grote groepen, maximaal 15 vrouwen is wat ik prefereer. En gevuld met vrouwen die de moed hebben om zich op het kwetsbare liefdesgebied te laten trainen en coachen.

Tijdens de workshops neem ik mijn klanten mee in de wereld van mijn angst en liefde en laat zien hoe de dualiteit werkt.

Ik durf te zeggen dat mijn kwetsbaarheid, inspiratie en humor mijn grootste kracht zijn. Per direct deel ik mijn valkuilen en problemen en hoe ik deze gebruik om mogelijkheden mee te creëren.

Daarentegen verwacht ik niet van mijn klanten dat ze iets blootleggen van zichzelf. Voor mij staat voorop dat iedereen zich veilig voelt. Het persoonlijke stuk komt in de individuele begeleiding, die bij elke workshop inbegrepen is

PS: mannen kunnen de workshops individueel volgen.

Wil je meer weten over workshops?

Klik hier voor de workshops.

“Je moet jezelf uitdagen in de liefde!”

Ik had nooit verwacht dat mijn liefdesleven zo’n wending zou nemen door de 5 stappenmethode!
Mijn advies: Sta op en kom in
actie en heb het lef om je hart te openen voor nieuwe liefde.

"Kwetsbaarheid is zo krachtig"

Ik durf me kwetsbaar op te stellen en ervaar dat juist dat – waar ik zo bang voor was – mijn liefdesleven heeft getransformeerd.

“Deze workshops hebben mij mezelf teruggegeven"

Het gaat bij Kim over zelfliefde en dat is goed gelukt! Nooit gedacht dat ik mijn wantrouwen zo makkelijk kon loslaten.

"Ik ben Kim heel erg dankbaar"

Dankbaar dat ik zoveel heb mogen helen. Ze is met mij meegelopen op deze weg van transformatie en is niet van mijn zijde geweken.

"Ik heb hem al ontmoet"

Ja Kim, het klopt dat ik hem herkende toen ik hem ontmoette. Jemig wat een zaligheid en eindelijk eens geen gedoe. Alles klopt, ik geniet. Eindelijk een man die in zijn eigen kracht staat. Super geraakt door je trainingen en coaching!

"Ik spreek nu mijn verlangens gewoon uit"

Ik verdien het om mijn liefdesgeluk te vinden en begrijp nu pas dat ik zelf degene was die de boel blokkeerde. Dus kom maar op!

"Heerlijk om deze verfrissing te ervaren"

Kim zegt zoveel wat eigenlijk zo logisch is, maar waar ik zelf niet op zou komen. Ik heb het als zeer verfrissend ervaren om mijn relatietoekomst uit te werken.

"Je hebt mij mezelf teruggegeven"

Ik zie mezelf, mannen en de wereld nu op een heel andere manier en dat is heerlijk!!! Je bent een top coach, je weet de juiste snaar te raken en ik dank je vanuit mijn hart.

"Dit is hét programma voor liefde"

Ik kan elke vrouw aanraden om het miniprogramma 'Vertrouwen in liefde' te volgen. Ik ging naar huis met het antwoord op mijn vragen. Ik ben Kim zeer dankbaar voor alle inzichten en nuttige tools die ik heb gekregen.

"Dit had ik anders nooit gedaan!"

Door de workshops heb ik de stap gezet om zelf in actie te komen. Ik ging de angst voor afwijzing gewoon aan! Daar liep ik dan met knikkende knieën het tuinpad van Tom op om mijn valentijnskaart in zijn brievenbus te gooien.

"Toeval bestaat niet"

De methode van de workshops heeft mijn negatieve patroon in de liefde doorbroken en binnen no time trok ik hem aan.

“Er is mij nu zoveel helder”

In de eerste instantie was ik huiverig voor deelname aan het mini/programma. Fijn dat je me hebt kunnen overtuigen dat het puur over mij gaat en niet zozeer om meteen een man te scoren.

"Hartverwarmende liefdeslessen"

De workshops hebben me geraakt en in beweging gezet. Ik bewonder je kwetsbaar opstellen Kim. Ik heb mijn leiderschap in de liefde weer teruggenomen.

Mijn woon- en werkplek.

Tussen Ede en Bennekom, midden in de veluwse natuur, ligt mijn woon- en werkplek. Het Horabos ligt tegen kasteel Hoekelum aan en is een prachtig natuurgebied. Ik hou van de natuur en in mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in mijn bostuin.

Kim Hartgers

Op deze plek geef ik mijn coaching en workshops. Een heerlijke plek waar je ook even lekker naar buiten kunt als je even rust wilt in de pauze. Veel van mijn HSP klanten zijn daar erg dankbaar voor.;) Geen parkeerplek stress, want er is genoeg ruimte op mijn terrein.

Het treinstation Ede/Wageningen is dicht in de buurt.

Partners

Partner

15 jaar een mooie samenwerking met Netsamen.
Het spirituele dating platform voor Nederland.

Omdat ik geloof in hun eerlijke, ontspannen, veilige, maar vooral openhartige aanpak.

Een datingsite waar je je gerust bij kunt aanmelden.

Meld je hier aan voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek voor Netsamen en ontvang een gratis voucher.

Meld je hier aan voor het gesprek

Of neem vast een kijkje op de webiste.

Klik hier voor meer informatie

Liefdesgroet, Kim

Heb je vragen?
Mail mij via: kim@kimhartgers.nl
Of bel mij op: 06 – 46 09 71 59


Aanvullende informatie

Veelgestelde vragen

Wat doe je precies als Spiritueel Dating Coach?

Ik begeleid singles tijdens hun datingreis, waarbij ik ze met praktische trainingen empower hoe ze met meer zelfliefde een gelijkwaardige liefdes verbindingen kunnen vinden.

Waarom ben je Dating Coach bij de spirituele datingsite Netsamen?

Netsamen is een datingsite met meer diepgang en is zeer geschikt voor mensen die hun datingproces willen gebruiken voor spirituele groei en beoefening.

Daarbij ervaar ik een hoge mate van integriteit bij de oprichters. Er wordt met veel passie en liefde gewerkt om het hun klanten zo aangenaam als mogelijk te maken.

Ben je zelf single?

Ja, ik ben sinds 3 jaar weer single. Ik ben dankbaar dat wij er voor gekozen hebben om elkaar los te laten. Liefde vraagt ook om compassie en mededogen. Ik ben dankbaar voor de mooie, soms pijnlijk lessen die wij beide heb mogen leren. Voor de mooie verbinding die we nu hebben.

Ik hou van ons!

_____________________________

Waarom coach je singles in hun zoektocht naar relatiegeluk?

Omdat het vinden en ervaren van relatie-liefde voor mij het mooist, leerzaamst en meest boeiende pad is om te lopen. Omdat hier de levenslessen op het hoogst haalbare niveau worden uitgespeeld. En ik hou van deze lessen. Heerlijk om met singles te werken die de uitdaging zoeken, om voorbij te willen komen aan de angst voor afwijzing en van de liefde te willen leren. De energie die er dan vrijkomt brengt mij keer op keer in verwondering. En omdat ik ben wat ik coach en van mensen hou. 

_____________________________

Kan ik je vrijblijvend spreken?

Ja, dat is mogelijk. Klik hier voor het aanvragen van een gratis telefonisch gesprek met mij.  

_____________________________

Heb je ook online workshops?

Nee, ik geloof in het werkelijke contact met mijn klanten, vooral in het kwetsbare liefdesgebied. Daar komt het echt aan op de verbinding met elkaar en daar ligt mijn kracht.

_____________________________

Waar vinden de workshops plaats?

In het prachtige bos aan de Veluwerand in Bennekom (vlakbij Arnhem). Horalaan 165, in Bennekom.

De locatie kan soms wijzigen. 

_____________________________

Kan ik de workshop ook individueel volgen?

Jazeker. Tijdens het telefonische kennismaking komt altijd helder naar voren op welke plek mijn klant staat. Veel klanten hebben al de nodige persoonlijke ontwikkeling doorlopen en adviseer ik om individueel te komen. Dan kan ik de workshop op jouw niveau aanpassen.

Zo ook als je nog in een pijnlijk verhaal zit, dat verdient dan extra persoonlijke aandacht.

Of als de stap te groot voor je is om deel te nemen in een groep.

klik hier voor meer informatie

_____________________________

Hoeveel deelnemers telt een workshop?

Omdat ik je alle aandacht wil geven, telt de groep maximaal 15 deelnemers.

_____________________________

Wat zijn de kosten van een workshop?

In de groep tussen de € 127,- en € 187,-

Individueel tussen de € 177,- € 197,-

Ook kun je mij op afstand inhuren voor € 75,- per telefonische sessie.

_____________________________

Zijn mannen ook welkom?

Ja, absoluut. Ik coach mannen op individuele basis.

E-book

Download hier mijn e-book met 10 tips voor het in-tunen op de juiste liefdesfrequentie

Wil je mij vrijblijvend spreken?

Klik dan op onderstaande button.

Je kan mij volgen op:

Alles is liefde

Kim Hartgers
kim@kimhartgers.nl
+31(0)6 46 09 71 59

Bezoekadres
Horalaan 165
6721KM Bennekom

NL27 ABNA 0590 7667 40
BTW NL001858212B32
KvK 09208079

©Kim Hartgers Liefdes Coaching | KvK 09208079 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Realisatie: Pica2Studio

Pin It on Pinterest