Recensies

Lees meer

Recensies

Wat anderen over mij schrijven

 

 

Vertrouwen is een belangrijk punt binnen mijn coaching. Ik wil dit graag aan mijn klanten geven. En wie kan mij daar nou beter bij helpen dan mijn klant, dan jij. Alvast super dank als je hier een reactie achterlaat.

PS: Voel je vrij om het wel of niet te doen.   

Naam
E-mail
Titel review
Waardering
Toelichting review

Warmte, Vertrouwen, Liefde

★★★★★
Kim en haar workshops zijn voor mij cadeautjes! Want oh wat zijn de workshops die ik tot op heden heb gevolgd bij Kim geweldige eyeopeners en aanvullingen die mij verder helpen in het proces waar ik midden in zit! En hoe mooi dat het ook helemaal aansluit bij de opleiding die ik op dit moment volg. Wat maakt dat ik mijzelf lief heb en ik het van binnen mag voelen dat ik goed ben om wie ik ik ben. Ik vertrouwen heb in de "nieuwe" toekomst en het straks mag delen met een fantastisch leuke en lieve man! Want ik voel dat hij gaat komen en je bent de eerste die ik het zal laten weten Kim!
- Arianne Klok

Super coach

★★★★★
Top coach. Heeft echt aandacht voor haar klanten.
- Brigitte

De workshop was erg verhelderend

★★★★★
De workshop was erg verhelderend, daarbij werkt je bevlogenheid erg inspirerend Kim. Bedankt voor de praktische handreikingen. Het coachgesprek in de week na de workshop was voor mij van grote waarde om de inzichten ook werkelijk te kunnen voelen en toepassen in mijn leven.
- Jacoba Veldman

Meer gekregen dan verwacht

★★★★★
Superdank Kim, ik kijk nu compleet anders naar mannen en dingen binnen mijzelf die ik nooit eerder onderzocht had.
- Annemarie

WOW, deze middag werkt enorm empowerend.

★★★★★
Heerlijk om te ervaren dat er niets mis is met mij. Nu begrijp ik hoe logisch het is dat verlatingsangst altijd naast liefde staat. Ik vloog naar huis met mijn nieuw gevonden vleugels en dat voelt heel bevrijdend.
- L van Rooijen

Hartverwarmende middag

★★★★★
Een hartverwarmende middag die me geraakt heeft en in beweging heeft gezet. Ik bewonder je kwetsbaar opstellen Kim, dat heeft me het vertrouwen terug gegeven in mijzelf. Dat ik de kracht voel om mezelf te durven zijn.
- Clarisse Lecrant

Ik heb mijn liefdesleven getransformeerd

★★★★★
Kim heeft mij ervan kunnen overtuigen dat ik hier eindelijk de tools zou vinden om ook daadwerkelijk mijn leven een draai ten goede te geven. Ik heb veel geïnvesteerd in mijn leven om mijzelf te verbeteren en in de ruimte van liefde te komen. Ik ben dus al heel lang moedig en bereid genoeg geweest om veranderingen aan te gaan, maar wist domweg niet hoe. Die heb ik door de workshops en individuele coaching nu gekregen.
- Els Dekker

Ik ben uit mijn schulp gekropen

★★★★★
Omdat ik tijdens de workshop uit mijn schulp ben gekropen is datgene - wat de workshop voorspeld had - ook gebeurd. Toeval bestaat niet, dat ik hem nu tegen ben gekomen. Ik heb alleen maar ‘braaf’ gedaan wat de workshop van me vroeg;) Alle afwijzingen uit mijn verleden kwamen (tot mijn verbazing) niet door de tekortkoming van de mannen in mijn leven. Dit inzicht heeft mij duidelijk gemaakt dat ikzelf diegene ben geweest die de afwijzingen creëerde in mijn liefdesleven. Deze bewustwording, en de handleiding die de workshop verschaft om dit negatieve patroon te doorbreken, hebben het verschil gemaakt in mijn leven! Ik kan nu bij mijzelf blijven, voor het eerst in mijn leven ervaar ik dat er geen angst voor afwijzing is, de angst is gewoon weg. Het is allemaal goed zoals het is! Elke partner komt in je leven om iets van te mogen leren. Lieve mannen uit mijn verleden: bedankt, voor de mooie levenslessen” Los daarvan wil ik nog even meegeven dat ik opeens veel meer energie heb, omdat ik gewoon mag zijn.”
- Tina Weelkes

niet zomaar een cursusje

★★★★★
Bij aanvang was ik wat cynisch, “de zoveelste investering voor persoonlijke ontwikkeling! Nu ben ik dankbaar dat ik niet heb geluisterd naar mijn saboteur ;). Kim weet goed de balans te vinden tussen verstand en gevoel. Phoe, niet zomaar een cursusje!
- Thea Boomkamp

Ik voel weer liefde voor mezelf

★★★★★
“De workshops gaan niet alleen over het doorbreken van je hardnekkige denk- en gedragspatronen in de liefde, maar juist over het leren houden van jezelf, waardoor ik de liefde vond, begraven onder een dikke muur van pijn en verdriet. Since loves growes with in you, so beauty growes. For love is the beauty of the soul’ (citaat van st Augustinus, uit de film Criminal Minds) Dit citaat omschrijft voor mij hoe ik me nu voel. Voor de workshop projecteerde ik mijn (zelf)afwijzing, en dat kwam ik natuurlijk veel in mijn leven tegen. Nu ik meer bij mezelf blijf, voel ik meer compassie, rust, milde acceptatie en liefde voor mezelf en nu gebeuren er mooie dingen, en ontmoet ik opeens gelijkgestemden. Ik hoef niet meer hard te werken om te bewijzen dat ik liefde waard ben, liefde is er gewoon in mij. Ik heb handvatten gekregen hoe ik naar pijnlijke situaties te kijken, ze schrikken me niet meer af maar zijn eigenlijk uitnodigingen om weer een deel van mezelf te mogen helen. Ik ben Kim daar heel erg dankbaar voor. Ze is met mij meegelopen op deze weg van transformatie, en is niet van mijn zijde geweken.”
- Leony Bruggers

Nu is kwetsbaarheid mijn grootste kracht

★★★★★
Mijn grootste doorbraak kreeg ik door het authentiek delen. Met mijn uitgewerkte gesprek ben ik naar mijn ex gegaan, door het met hem te delen heb ik letterlijk een nieuwe start kunnen maken in mijn liefdesleven. Dit heeft het mogelijk gemaakt om open en liefdevol in een gelijkwaardige nieuwe relatie te kunnen gaan staan. Ik geniet er van dat ik dit zelf kan creëren. Door de extra individuele coaching heb ik meer inzicht in mijn denkpatronen, en handel ik nu compleet anders. Ik durf me kwetsbaar op te stellen en ervaar dat juist dat - waar ik zo bang voor was - mijn liefdesleven heeft getransformeerd.
- Marieke Toussaint

Warm onthaal

★★★★★
Een prachtige ervaring om samen met gelijkgestemden te werken aan jezelf.
- Marijke

Kim weet de juiste snaar te raken

★★★★★
Lieve Kim, Bedankt dat je er voor me was toen ik iemand nodig had zoals jij. Jij hebt me mezelf teruggegeven. De Kim die ik lang opzij heb gezet en door ego geleefd werd. Dankzij jouw coaching met ups en downs kan ik nu genieten en vrij leven! Ik zie de wereld nu op een heel andere manier en dat is heerlijk!!! Je bent een top coach, je weet de juiste snaar te raken en ik dank je vanuit mijn hart.
- Kim Klaassen

De workshop heeft me meer gegeven dan ik in eerste instantie verwacht had

★★★★★
Sinds de workshop ben ik gestopt met mij constant te plooien naar de verwachtingen van mijn partner en gaat het als vanzelf tussen ons. De workshop heeft me meer gegeven dan ik in eerste instantie verwacht had. Door deelname kan ik veel beter bij mijzelf blijven, en vanuit een innerlijke rust handelen. Ik hoef niet meer hard te werken voor liefde en respect, het is er allemaal al. Door de extra individuele coaching zoek ik de fout niet meer bij de ander, ik kan het dus beter bij mijzelf houden, en daardoor vanuit kracht voor mijzelf gaan staan. Er zijn nu geen (onuitgesproken) conflicten meer maar mooie gesprekken, waardoor ik voor het eerst in mijn leven ervaar dat er geen strijd nodig is om te krijgen wat ik graag wil. Vorige week zei mijn partner nog “er is echt wel wat met je gebeurd tijdens de workshops".
- Patricia de Groot

Ik sta weer in mijn kracht

★★★★★
Ik heb ervaren dat de workshop mij zoveel inzichten geeft dat er nu al veranderingen optreden op allerlei gebieden in mijn leven. Zo verloopt, buiten het grote verschil in mijn liefdesleven, ook het contact met mijn kinderen heel anders en merk ik dat ik op het werk veel beter functioneer. Waar ik vroeger handelde vanuit de wetenschap dat - wat ik deed - nooit goed genoeg was, sta ik nu in mijn kracht en straal dat ook uit.
- Eveline Groenewegen

Een zee van liefde

★★★★★
Ik heb mijzelf in de workshops terug gevonden voor “wie ik werkelijk ben”, en op die manier mijzelf een nieuwe kans gegeven om te mogen genieten van geluk. Dat is het grootste cadeau dat ik mijzelf ooit heb geven. Ik heb altijd gedacht dat ik lastig was, en van daaruit trok ik mannen aan die dat ook bevestigde. Ik heb in de workshops mogen ontdekken dat het tegendeel waar is, en vanuit die nieuwe overtuiging mag ik nu ervaren dat je van het leven krijgt wat je jezelf waard vindt. Ik ben nu omringt met mensen die mij waarderen voor wie ik werkelijk ben. Tijdens de eerste drie modules wou ik alleen maar met mijzelf bezig zij om mijn verleden leren los te laten, en die vrouw naar boven te laten komen wie ik werkelijk ben. In de vierde module heb ik me kunnen voorbereiden op de komst van mijn gelijkwaardige partner, ik voelde dat ik er klaar voor was, drie weken later ontmoette ik hem.
- Petra Laurensen

De beknelling is weg, ik voel me vrij.

★★★★★
Dit is het meest positieve en transformerende programma waar ik ooit aan deelgenomen heb. Het programma kwam op het juiste moment in mijn leven. Ik leef weer, durf confrontaties aan te gaan en te flirten met mannen. De beknelling is weg, ik voel me vrij. Dankje Kim
- Jetske van Dam
Alles is liefde
Kim Hartgers
kim@kimhartgers.nl
+31(0)6 46 09 71 59
Bezoekadres
Horalaan 165
1672 KM Bennekom

©Kim Hartgers Liefdes Coaching | KvK 09208079 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Realisatie: Pica2Studio

Pin It on Pinterest