Laat je bagage los - leef in het moment

Laat los wat je niet meer dient. Ontdek hoe je dit doet en hoe het je leven kan veranderen.
Accepteer dat je sommige dingen niet kunt veranderen, betekent niet dat je het opgeeft. Het zet je juist in beweging om de bagage van je verleden los te laten en dat stelt je open voor de mogelijkheden van het moment.
Lees meer
Vertrouwen

Laat je bagage los – leef in het moment

Laat los wat je niet meer dient. Ontdek hoe je dit doet en hoe het je leven kan veranderen.

Accepteer dat je sommige dingen niet kunt veranderen betekent niet dat je het opgeeft. Het zet je juist in beweging om de bagage van je verleden los te laten en dat stelt je open voor de mogelijkheden van het moment.

Alleen in het hier en nu kun je actie ondernemen om een geweldige toekomst te creëren.

Loslaten heeft alles met vertrouwen te maken.

Dat is waar de workshop over gaat. Hoe krijg je het vertrouwen terug dat je je verleden kunt loslaten en daardoor je toekomst in kunt stappen? Hoe krijg je het vertrouwen in jezelf terug dat je de teugels mag laten vieren?

Elk mens heeft moeite met de controle loslaten. ‘Dit overkomt me nooit meer’, hebben we allemaal weleens tegen onszelf gezegd. Hierdoor boette we steeds meer in aan vrijheid.

Dat geldt zeker ook voor mij. Ik had niet eens door dat ik zoveel bagage met me meedroeg. Dat ik het letterlijk mijn toekomst in sleepte. Om in balans te blijven moest ik mijn rug wel krommen. Wat ik vergat was dat ik op deze manier onmogelijk alle mooie mogelijkheden – die zich voor mij ontvouwde kon zien.

Heb jij het idee dat het tijd is om je bagage los te laten? Dat het je belemmert om je vrij kunt voelen? Dat je hierdoor je toekomst misloopt en dat je niet weet hoe je dit kunt veranderen?

Het is heel normaal dat je hier moeite mee hebt. Maar dat wil niet zeggen dat je het niet kunt veranderen.

De controle leren loslaten is een heel bevrijdende taak in je leven.

Het is dé kern om nieuwe mogelijkheden voor je toekomst te ontdekken.

Om te leven in overvloed.

Loslaten

“Een leven zonder bagage betekent een toekomst vol vertrouwen en liefde. Dat is toch het liefste wat je wilt.”

En weet je wat?

– Je hoeft niet te veranderen

– Je hoeft er niet daadwerkelijk zoveel voor los te laten

– Je hoeft niet bakken met energie in te leveren

– Je hoeft zelfs geen risico’s te nemen, omdat je altijd kunt vertrouwen op jezelf

– Je hoeft niet bang te zijn

Is dat een opluchting voor je?

Het enige dat je hoeft te doen is leren begrijpen welk deel in jou moeite heeft met loslaten. Oke, ik zeg niet dat het gemakkelijk is, maar een leven lang je bagage meeslepen is veel moeilijker.

Hiervoor is de op maat gemaakte workshop ‘Nieuw vertrouwen in liefde’ voor jou samengesteld. Tijdens deze workshop gaan we het niet moeilijker maken dan het al is. Integendeel zelfs, door het proces van loslaten buiten onszelf te plaatsen maken we het heel eenvoudig.

We gaan als het ware een kijkje nemen in ‘de machine van de mens’. Wat is onze gebruiksaanwijzing. Dit is wel zo handig, dan weet je straks op welke knoppen je wel of juist niet moet drukken. Uitgelegd met mijn verhalen en een werkboek maken we er vooral een leuke middag van.

De workshop is gebaseerd op effectieve verandertechnieken, mijn jarenlange ervaring met mijn lifecoaching werk. Dit zal je aanzetten om te begrijpen hoe jij de techniek van het loslaten kunt inzetten in jouw persoonlijke leven.

We werken met een klein groepje gelijkgestemde vrouwen (7/12 vrouwen). We doen ook een paar inzichtgevende oefeningen. Ik zorg voor veiligheid, een flinke dosis inspiratie, vreugde en ontroering.

Gedurende de live middag ben je compleet vrij in wat je wel en niet kwijt wilt.

Tijdens de middag zijn koffie, thee en knabbels aanwezig.

De workshop begeleidt je stap voor stap naar een vrije, nieuwe toekomst. Het enige dat je hoeft te doen is aanwezig zijn en de gebruiksaanwijzing van de mens tot je nemen.

Kijk naar de toekomst

Zie het als beleggen. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. En zo is het met het leven ook. Dus waarom zou je het nog verder met je meesleuren?

Weet je, het leven is ook een spel, waarvan je de spelregels mag leren kennen. Zonder deze spelregels ben je niet in staat om nieuwe mooie toekomstperspectieven te zien.

Met andere woorden: het is jouw taak om je toekomst opnieuw in te kleuren en daarvoor de resultaten uit het verleden achter je te laten. Zodat je onbeïnvloed en vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien.

Zodat je jouw toekomstdromen kunt vormgeven, aantrekken en ervaren.

 

Omdat jij het verdient om:

– Je bagage los te laten

– Je vrij en blij te voelen

– Je liefste leven te leven

– Jezelf te vertrouwen, ongeacht de uitkomst

 

Ja, jij kunt het verleden loslasten. Met behulp van deze workshop ga je staan en glijd het als vanzelf van je schouders.

Begin met loslaten en maak 2024 jouw jaar van nieuwe mogelijkheden

Dee workshop ‘Nieuw vertrouwen in liefde’ is de snelweg naar een toekomstig leven in liefde en vrijheid.

Ervaar in korte tijd hoe je weer rechtop kunt staan, waardoor de bagage als vanzelf van je schouders glijdt. Dat wil zeggen dat je je toekomst weer zelf kunt invullen en aantrekken. Hoe je dat doet? Ik geef je graag eenvoudig gereedschap voor in je gereedschapskist.

Het is allemaal niet zo ingewikkeld als je denkt. We richten ons op waar het essentieel om gaat! Om die reden kan deze workshop je zelfs meer opleveren dan een ingewikkeld traject bij een psycholoog.

Elke training die ik geef komt voort vanuit de motivatie en ervaring dat we niet in problemen moeten denken, maar in mogelijkheden. Ik coach voluit vanuit het principe dat elk mens met problemen kampt, maar als je deze problemen niet ziet als persoonlijke tekortkomingen – is alles mogelijk wat je je maar kunt wensen.

Hierdoor kun je vanuit inspiratie loslaten wat je niet meer met je mee wilt dragen. Hierdoor ontstaat als vanzelf de vrijheid om je leven in liefde en vrede te leven.

Ik zou je kunnen adviseren om een langlopend traject te volgen om je verleden los te laten, maar dat doe ik niet. Ik wil dat er zoveel als mogelijk vrouwen kunnen profiteren van mijn kennis, levenservaring en wijsheid.

Daarom is de prijs van de workshop, inclusief een digitale werkmap en een uur individuele coaching maar € 187,-.

Maar omdat ik weet dat deze tijd financiële consequenties heeft, ben ik met de prijs gezakt naar € 157,-.

Ga je deze investering in jezelf maken? Kies je voor de korte route naar een vrije toekomst? Ik weet dat je er geen spijt van zult krijgen. En gebeurt dat wel, dan heb je de garantie dat je je geld terugkrijgt.

Als je je nu inschrijft krijg je binnen 24 uur een eerste opdracht via de mail. Daarmee kun je meteen starten met loslaten.

Laat je bagage van het verleden achter je.  Profiteer van deze tijdelijke aanbieding!

Wat je krijgt als je deelneemt:

1. Een thuisopdracht: we bereiden ons zo allebei goed voor.

2. Live bijeenkomst: In het prachtige bos op de Veluwe met een klein groepje (3/7) gelijkgestemde vrouwen.

3. Een Digitaal Werkboek: om daadwerkelijke verandering in je leven te veroorzaken.

4. Individuele coaching: twee weken na de ‘live bijeenkomst’ krijg je een individuele coach call sessie van Kim.

Hoi, ik ben Kim

Zelf heb ik niet vooraan in de rij gestaan bij het uitdelen van relatiegeluk. Ik had moeite met het loslaten van mijn verleden het belemmerende mijn toekomst. Ik ontdekte dat ik daardoor niet meer de mooie mogelijkheden van mijn toekomst kon zien.Therapie heeft me daar niet mee geholpen. Life coaching wél. Daarmee kon ik leren hoe ik dat deel in mij wat me vast wilde houden in het verleden – kon loslaten.

Leer jezelf los te maken van je verleden en verander daarmee jouw leven.

 

Beoordeling over deze workshop?

In de afgelopen 15 jaar heb ik heel wat feedback ontvangen mijn klanten. Dit heeft het mogelijk gemaakt om deze workshop steeds meer kracht te geven.

Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

“Een echte aanrader, dit heeft me super geholpen om mijn toekomst weer rooskleurig tegemoet te gaan.”

C van Dongeren

“Kim je hebt me echt geholpen, ik zie de toekomst weer voor me liggen, en voel ik het vertrouwen dat ik alles aankan wat er op mijn weg komt.”

L. Bohnen

“Al jaren worstel ik met mijn verleden. Ik wist niet hoe ik mezelf daar los van kon maken. Deze workshop heeft mij daarbij enorm geholpen. Met name de simpele manier hoe ik me ervan los kon maken.”

M de B

“Nooit gedacht dat de oplossing zo simpel was. Ik ben er blij mee.“

A. Lavén

“Ik ben blij verrast met deze verhelderende workshop. Kim, super dank voor deze loslaten training. Fijn dat ik eindelijk de tools heb gekregen om mijn bagage los te laten. En wat een mooie presentaties maak je.”

S. Verhagen

“Als je je verleden wilt loslaten, dan kan ik je aanraden om deze workshop te volgen.” 

Astrid Janssen

“Een goede workshop voor je als je een piekeraar bent. Hoe je jezelf daarvan kunt bevrijden, daar weet Kim wel raad mee.” 

Karin Bartels

“Door de corona situatie geeft Kim de workshop in haar woonkamer en plof je op haar bankstel. Wow, wat veel eye-openers en nooit gedacht dat loslaten me zo gemakkelijk afging.” 

F Feijen

Workshop loslaten

Meld je hier aan voor de workshop ‘Nieuw vetrouwen in liefde’.

Een leven zonder bagage betekent een toekomst vol vertrouwen en liefde.

Datum: 9 maart 2024

Met korting

Van € 187,-

Nu voor € 157,-

Aanmeldformulier mannen

Ben je een man en wil je deze workshop ook volgen?

Dat is mogelijk, meld je dan aan via onderstaande knop. We bespreken dan samen de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen
Is het workshop wat voor mij?

Het programma is wat voor jou als:

  • je je leven best lekker op de rit hebt, maar er toch iets knaagt
  • je het vertrouwen in de liefde bent verloren en dat graag wilt veranderen
  • je het eigenlijk wel beu bent om alle ballen alleen hoog te houden
  • je wel eens wilt uitzoeken voor jezelf wat je precies wilt.


Wanneer is de workshop?

Nieuwe datum volgt

Van 13:00 tot 17:00

 

Waar vindt de workshop plaats?

In het prachtige bos aan de Veluwerand.
Horalaan 165,
6721KM Bennekom.

(vlakbij Arnhem).

De workshop wordt in real life en in een kleine groepje gegeven op een zalige plek in het bos. Omdat ik geloof in de kracht van het contact in real life. Met gepaste afstand moet het lukken. Ik werk en leef op een groot bosterrein, je moet niet raar opkijken als we buiten, onder mijn veranda bij de openhaard aan het werk gaan.

Gewoon omdat deze krachtige plek de mogelijkheid biedt om je veilig en op je gemak te voelen. Het is anders dan anders en dat is nou juist waar mijn kracht ligt.

Ongedwongen samenkomen en werken aan ons liefdesgebied.

Ik ontmoet je graag in het bos.

 

Hoeveel deelnemers telt de groep?

Minimaal 3 en maximaal 15 deelnemers.

Vanuit het ‘nieuwe normaal’ van onze 1,5 meter-samenleving momenteel max 7 deelneemsters.

Wat krijg ik als ik deelneem?
  1. Live workshop
  2. Thuisopdrachten
  3. Buddy call
  4. Digitale werkmap

+ extra

  1. Individuele call sessie
Is er een QR code nodig?

Momenteel is het niet verplicht om een QR code te tonen.

Wat zijn de kosten?

Van: 187,-

Nu met korting

Voor: € 157,-

 

Doen er ook mannen mee?

Nee, er zijn geen mannen aanwezig.

Veel mannen volgende het programma liever individueel. 

 

Waar vind ik de algemene voorwaarden?
Alles is liefde

Kim Hartgers
kim@kimhartgers.nl
+31(0)6 46 09 71 59

Bezoekadres
Horalaan 165
6721KM Bennekom

NL27 ABNA 0590 7667 40
BTW NL001858212B32
KvK 09208079

©Kim Hartgers Liefdes Coaching | KvK 09208079 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Realisatie: Pica2Studio

Pin It on Pinterest